Реших да напиша тази статия с цел да насърча жителите на община Рудозем спокойно да търсят услугите, които Rudozem News предлага. Ние сме малка община и е в реда на нещата да отбелязваме и малките събития в живота ни. Вече има хора, които са се осмелили да ме потърсят и сме си били взаимополезни, с някои от тях работим чудесно вече в продължение на много време.

Идеята, с която възникна Rudozem News беше и все още е, да бъде полезно средство за хората тук, да скъси условната дистанция помежду ни, да предлага информация, която е важна по един или друг начин за всички живеещи на територията на общината или такива, които не живеят тук, но са нейни деца и се интересуват от случващото се, като едновременно с това запази добрия тон и ценностите на представата за ефективна общност.

Не се колебайте да ми пишете на лично съобщение във Facebook страницата на Рудозем Нюз или да се обадите “Така и така, еди кога си ще се случи това – дайте да го отбележим”. Може да изненадате близките си с пубикации за рожден ден, годишнина или друго специално събитие, което искате да споделите с целия свят или поне с малкия свят на общината. Можем да публикуваме различни обяви, на които искате да дадете гласност. Бъдете смели!

Ще направя първата крачка и ще дам публичност на личния си телефон.
На 0897 33 66 08 в мое лице, може да намерите Рудозем Нюз и заедно да разпространим мълвата.

 С уважение към всички Вас!
Ваша Ели ^_^