Заниманията на Денис Кедиков от с. Елховец, които му доставят огромно удоволствие и все още нарича хоби, са разнообразни и предизвикват възхищение у всеки, който има възможност да ги разгледа. Рисуване, карикатури, фотография, графичен дизайн, векторен дизайн, видео дизайн, 3D моделиране, лого моделиране, интериорен дизайн, музика и още много. Целта на тази статия е поне една малка част от работата на Денис да достигне до повече хора. Да се надяваме, че някой ден Денис ще успее да намери малко повече свободно време и да осъществи изложба, която да посетим, да разгледаме творбите му и може би дори да си вземем някоя любима и за вкъщи.

3D Design

Денис рисува от първи клас, а с Фотошоп се занимава от четвърти клас „Минал съм през всички версии на Photoshop”.  Когато Антон Урдаджиев все още се занимавал само с изобразително изкуство, Денис го посещава да се учи от него, двамата рисуват и се състезават помежду си. Занимава се любителски до девети клас, след което обработването на снимки придобива по-сериозни измерения.

Всяка снимка отнема много време в обработване и изисква вкус, специфични знания за светлината, сенките, цветовете, шрифтовете, принципи на гещалт, за златното сечение и още много други тънкости, правила и закономерности.

Фотографията е наука с много правила.” За да я овладее, Денис е изчел много книги, чакал е часове, за да хване през обектива „златния час” за някоя снимка. Да имаш фотоапарат далеч не е достатъчно, а трябва да го познаваш до съвършенство.

 „Най-голяма слабост ми остава портретната фотография. Всеки поглед изразява нещо уникално.”

Всеки ден следи новите трендове. Разучава и проследява особеностите на всеки бранд.

Денис е създал повече от 35 сайта. 

Включително и този на Rudozem News 😉

Не на последно място – сам композира музиката за своите видеа.

Music

Rudozilla

UnimexLTD
Елховец част от Родопа планина.
Елховец част от Родопа планина №2
Един ден в гората на Елховец
Един ден в гората на Елховец част 2

DK Photography <- Facebook страничката, в която може да проследявате и разглеждате новите творби 😉